GAZETECİLERDEN, ÜSTADLARININ KABİRLERİNE ZİYARET

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgemiz basın sektöründe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hareketliliği yaşandı. Cemiyetler belirledikleri programlara Asrın felaketinde kaybettiğimiz basın şehitlerinin mezarlarını ziyaret ederek başlarken programlara gün boyu sade ve mütevazi bir biçimde devam edildi.

Gazetemiz yazı işleri müdürü Talip Köleoğlu ve Hatay Eksen Medya yöneticisi Uğur Deliağa 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında hem 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz basın şehitlerimiz ve bölgemiz basın sektörüne damgasını vurmuş duayenler adına bir dizi mezarlık ziyareti gerçekleştirdiler.

Bir zamanlar onlarda çalışan gazetecilerdi diyerek sözlerine başlayan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu açıklamasında:” Bu yıl çok farklı bir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yaşıyoruz.6 Şubat depreminin bizlerden ayırdığı birbirinden yetenekli gazeteci kardeşlerimizin acıları hala tazeliğini korurken bizde bugüne özel hayatını kaybeden tüm basın emekçilerimiz adına Asrın felaketinde hayatını kaybeden DHA Muhabiri İzzet Nazlı, Covid 19 sürecinde kaybettiğimiz Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan ve Hatay basınının duayen ismi Numan Dingil ağabeyimizin mezarlarını ziyaret ettik. Dualarımızı yaptık. Aynı zamanda tüm merhum ve merhume basın emekçilerimize dualarımızı gönderdik. Rabbim mekanlarını cennet etsin.” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde üstadların mezarlarını ziyaret etmenin onurunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Eksen Medya yöneticisi Uğur Deliağa açıklamasında: ”Uzun yıllar önce sektöre yanında giriş yaptığım ve üzerimde büyük emeği olan ustam merhum Numan Dingil ile 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden DHA Muhabiri İzzet Nazlı ve Covid 19 sürecinde kaybettiğimiz Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan’ın kabirlerini ziyaret ederek dualarımızı yaptık. Aynı zamanda hayatını kaybeden tüm basın emekçilerimize de dualarımızda yer verdik. Mekanları cennet olsun inşallah.” dedi.

6 Şubat sonrası zorunlu olarak Ankara’da ikamet eden Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil yaptığı açıklamasında : “Memleketimden uzak bir biçimde geçirdiğim 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kıymetli meslektaşlarımın merhum gazeteciler için gerçekleştirdiği mezarlık ziyaretlerini duygu dolu gözler ile takip ettim. Hepsinden Allah razı olsun. Bende ebediyete intikal eden tüm basın emekçilerimiz için buradan gönderdim dualarımı. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.