ERTEN ELEKTRONİK ANTAKYA’DA 5. MAĞAZASINI AÇTI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzyılın felaketi 6 Şubat depremi sonrasında yaşanan büyük kayıplara rağmen kısa sürede toparlanarak bir çok noktada faaliyete geçirdiği konteyner şubeler ile depremzedelere hizmet veren Erten Elektronik Antakya’da 5.mağazasını Odabaşı Migros yanında hizmete açtı. Özlenen mağaza konsepti ile gücüne güç katan Erten Elektronik, Alanında deneyimli personelleri ve kusursuz hizmetleri ile takdir toplamaya devam ediyor.

Turkcell’in yeni nesil mağaza konseptini uyguladığı ilk mağaza olma özelliğindeki Erten Elektroniğin 5.mağazasını hizmete açmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden işletmeci Ekrem Çetindağ açıklamasında:” Kurucumuz babam merhum Mehmet Çetindağ’ın 1990 yılında faaliyete geçirdiği ve “Hatay Güzel Şeylere Layıktır.’’ Felsefesi ile 1994 yılında Türkiye’nin GSM sektöründeki ilk ve lider operatörü olan TURKCELL’in Hatay’daki ilk bayisi olarak çalışmalarına devam ettiği Erten Elektronik olarak 6 şubat depremi sonrasında bölge halkının iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yoğun bir tempo içerisinde hizmetlerimize devam etmekteyiz. Depremzedelerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak, onların yeniden normal hayata adapte olmalarına yardımcı oluyor.bu anlamda bizlerde en hızlı ve kusursuz hizmeti verebilmek adına yoğun çaba harcamaktayız.

İletişim ve teknoloji çözümleriyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek,İletişim teknolojileri alanında yetkin personelimiz, sorumlu yaklaşımımızla , yenilikçi, hızlı , güvenilir, müşteri ve çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutan Türkiye’nin seçkin mağazaları arasında yer alan Erten Elektronik deprem öncesinde olduğu gibi bugünde sayısı günden güne artan şubelerimiz ile müşterilerinin hizmetindedir. Herkesi mağazalarımıza bekliyoruz . ”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.