ÖZGE & MİRAÇ MUTLULUĞA “EVET” DEDİ!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Güzel ve İnanç ailelerinde düğün heyecanı yaşandı. Emhal&Ahmet Güzel çiftinin dünyalar güzeli kızları Özge ile Saadet&Salih İnanç çiftinin yakışıklı oğulları Miraç Harbiye Palmiye Park Kır Bahçesinde gerçekleştirilen dillere destan düğün ile mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

Düğün törenine katılan seçkin davetlilerin alkışları ile salona giriş yapan Özge&Miraç çifti güzellik ve şıklıkları ile konukları adeta büyülerken yaptıkları ilk dans ile de herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Bölgemiz sağlık sektörü ve DJ’lik sektöründe başarıları ile dikkatleri toplamayı başaran Miraç İnanç ve kıymetli eşi Özge Güzel İnanç’ı bu mutlu anlarında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Atakaş Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel,Yayladağı Belediyesi Meclis Üyesi Volkan Şerifoğlu,akraba ve sevenleri yalnız bırakmazken genç çiftin nikahlarını Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın kıydı. Özge&Miraç çiftinin nikah şahitliklerini Avukat Sinan Çelik ve Fizyoterapist İpek Harbalioğlu yaptılar. Hayırlı olsun dileğinde bulunan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın evlilik cüzdanını gelin Özge Güzel İnanç’a teslim ederek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün pastasını aile bireyleri ile birlikte kesen Özge&Miraç çiftinin Mutlulukları adeta gözlerinden okunurken genç çift mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Eğlencenin gece boyunca devam ettiği muhteşem düğün merasiminde katılımcılar bir an olsun pisti boş bırakmadılar ve eğlence gece boyunca devam etti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.