HATAY’A ‘HATIR SORMAYA’ GİDİN!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat depremlerinde Hatay’da 11 yakınını kaybeden ünlü sanatçı Uğur Aslan, magazin muhabirinin “Bölgede insanlar neye ihtiyaç duyuyor?” sorusuna verdiği duygusal cevapla bir kez daha dikkatleri asrın felaketinden en çok etkilenen Hatay’a çekmeyi başardı.

Depremin olduğu günden bugüne deprem bölgesinden desteğini esirgemeyen, umudu yeniden yeşertmek, iyileşmek ve iyileştirmek için özellikle memleketi Hatay’ı sık sık ziyaret eden ünlü şarkıcı, binlerce kişinin hayatını, evini, işini kaybettiği depremin ardından insanların sadece maddi yardımlarla değil, aynı zamanda manevi destekle de iyileşme sürecine katkıda bulunulması gerektiğini hatırlattı.

Uğur Aslan, magazin muhabirinin “Bölgede insanlar neye ihtiyaç duyuyor?” sorusuna verdiği, “Hatır sormaya… Orada çünkü bir insan enkazı var, onu çok unutuyoruz. Keşke böyle otobüsler dolusu insanlar gitse da sadece sohbet etsinler. Eli boş gitsinler, biz ağırlarız. Ama hatır sormaya çok ihtiyaçları var” şeklindeki yanıtıyla, deprem bölgesine ihtiyaçların yanı sıra, moral desteğinin de son derece önemli olduğuna değindi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.