BAŞKAN ALPEREN HAN, KENDİ EKTİĞİ ÜRÜNLERİN HASATINI BEKLİYOR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım öncülüğünde başlatılan permakültür tarım hamlesi, Hatay’da depreme rağmen titizlikle sürüyor.

Permakültür, suda tarım ile bitkilere, gerekli besin elementleri yeterli miktarda verildiği için erkenci, kaliteli ve sağlıklı gıda hayat buluyor.

Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Alperen Han da, bu alanda örnek olmak adına permakültür kapsamında daha önce ekimini yaptığı ürünleri özenle sulayarak hasat zamanını beklemeye başladı. Başkan Alperen Han, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Permakültür, insanların ihtiyaçlarını karşılarken, aslında bu temel haklara erişmek için muhtaç oldukları doğaya zarar vermek yerine onu besleyip onarmalarını mümkün kılacak olgun ve ahlaki bir davranış mekanizmasıdır. Permakültür, sürdürülebilir insan yerleşimleri tasarımıdır.

Tüketici olmaktan çıkıp üretken bir gelecek inşaa etmek için Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan sürdürülebilir tarım projesi Permakültür kapsamında ekimini yaptığım ürünlerimizin ilk hasatlarını bekliyoruz.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.