ELLER ÇOK OLDU, YÜKLER HAFİF GELDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün Karaağaç Zeynel – Vidat Kırmızıoğlu İlkokulu tarafından ‘Eller Çok Olunca Yük Hafiflermiş’ mottosuyla düzenlenen ‘3. Geleneksel Bahar Şenliği ve Kermesi’ne katıldı.

Çocukların sevincine ortak olan Başkan Sami Üstün, konuşmasını yapmak üzere geldiği kürsüde kendisine ilkokul diploması takdim edilmesiyle duygu dolu anlar yaşadı.

Bu okulun kimliğini taşımanın ve buradan mezun olmanın gurur verici olduğunu belirten Başkan Üstün, “Bizler de uzun yıllar önce bu okulda okuduk. Bizim zamanımızda bu kadar modern ve teknolojik araç gereçler yoktu ama bu sevgi, ilgi, coşku her zaman vardı. Bugün burada aslında, hem 3. Bahar şenliği hem de kermese katılmak, çocuklarımızın velilerimizin coşkusunu katılmak istedik. Ama kıymetli müdürümüzün hazırlamış olduğu bu sürpriz gerçekten çok duygulanmamı sağladı. Bu güzel sürpriz için başta okul Müdürümüze, Öğretmenlerimize, çocuklarımıza, velilerimize ve emeği geçen herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.