KURBANLIKLAR ALICISINI BEKLİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan kurban bayramı öncesi kurbanlık hayvan satışları hız kazandı. Kurban keserek dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar veteriner kontrolünde yetişmiş,kesime uygun ve sağlıklı kurbanlıklar araştırıyorlar. Bizde sizler için asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde müşteri memnuniyeti odaklı hizmetinden taviz vermeden hizmetlerini sürdüren Sedefli Süt Ürünlerinin kurbanlık departmanını ziyaret ederek bilgi aldık. Daha kapıdan girdiğimiz anda hijyen konusundaki hassasiyetlerini gördüğümüz işletmede yetişen küçük baş kurbanlıkların düzenli olarak veteriner kontrolünde olduklarını, hijyenik kesim alanlarının yanı sıra soğuk hava depolarının da mevcut olduğunu gördük. Avaz ve Diyarbakır Zom ırkı koyunların olduğu işletme kurban bayramına hazır.

Sektörde yılların deneyimi ile hizmet verdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Sedefli Süt Ürünleri Yöneticisi Mustafa Taze açıklamasında; ”Altınözü Enek mahallesinde bulunan çiftliğimizde aylardır hazırlıklarını yaptığımız Kurban Bayramı sezonumuzu açmış bulunuyoruz. Kurbanlık olarak küçük baş yetiştiriciliği yaptığımız çiftliğimiz Tarım ve Orman Bakanlığının kurbanlık hayvanların veteriner kontrolünden geçirilmesi yönetmeliği doğrultusunda veteriner kontrolünde ve alanında deneyimli görevliler nezaretinde yetişen sağlıklı Avaz ve Diyarbakır Zom ırkı koyunlarımız ile bilinmektedir. Özel olarak formüle edilmiş en kaliteli besi yemleri ile beslenen koyunlarımız kurban bayramı için hazır durumdadır. Hijyenik kesim alanımız ve soğuk hava depomuz ile hizmet verdiğimiz işletmemizde kurbanlık koyun için müşterilerimizi ağırlama başladık.

Kurbanlık hayvanların sağlıklı olup olmadığını anlamak için dikkat edilmesi gereken unsurlardan biraz bahsedecek olursak; Hayvanın genel görünümü, tüylerinin parlaklığı, gözlerinin canlı ve parlak olması, burun akıntısı ve öksürük gibi belirtilerin olmaması konusuna özenle dikkat edilmesi gerekmektedir. Kurban alışverişlerini daha yapmamış olan herkesi koyunlarımızı yakından görmek adına Sedefli Süt Ürünlerine bekliyoruz.”dedi.

Sedefli Süt Ürünleri iletişim telefonu 0 532 427 59

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.