MERSİNLİ SAĞLIK GÖREVLİSİ HATAYSPOR’UN HİÇBİR MAÇINI KAÇIRMADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan sağlık görevlisi Cengizhan Bakar, bu sezon Hatayspor’un hiçbir maçını kaçırmadı.

Hataylı Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Serdar Kahraman’ın yakın arkadaşı Cengizhan Bakar, Hatayspor’un maçlarını Mersin’de oynaması üzerine kombine bileti alarak bu sezon bütün maçları tribünden izledi.

Erdemli’de sağlık görevlisi olarak hizmet veren Cengizhan Bakar, “Serdar Kahraman ağabeyimin teşviki ile aldığım kombine biletle her hafta maçlara gelerek Hatayspor’a destek oldum. Son maçta ligde kalmayı başarmasıyla büyük bir coşku yaşadık. İnşallah yeni sezonda daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum” dedi.

Serdar Kahraman da, Mersin’de görev yaptığı süre içerisinde birçok sağlık görevlisi meslektaşına kombine bileti almaları yönünde yaptığı çağrının yerine geldiğini belirterek, “Bizler takımımıza gönülden bağlıyız. Sevgimiz karşılıksızdır. Bu sezon son maçta ligde kalmayı başaran Hatayspor bizler için umut olmaya devam edecektir. Hatayspor Kulübünün yeni sezonda maçlarını artık Hatay’da oynamalıdır. Taraftarın da talebi bu yöndedir. Yapılacak kongrede maçların Hatay’da oynanması kararı mutlaka çıkmalıdır. Mersin de misafirperverliğimiz buraya kadar olmalı, çünkü olmuyor. Bir sezon gördük ki olmuyor” diye konuştu.

CENGİZHAN BAKAR’A HATAYSPOR AMANOSLAR DERNEĞİNDEN FORMA VE ATKI

Çaykur Rizespor maçı öncesi, bu sezon Hatayspor’un hiçbir maçını kaçırmayan Cengizhan Bakar’a Hatayspor Amanoslar Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Toper tarafından forma ve atkı hediye edildi.

Cengizhan Bakar da, Dernek Başkanı Mehmet Toper’e hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.