HATAYSPOR’U KÜME DÜŞÜRÜRSEN SAKIN MEMLEKETE GELME!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor Teknik direktörü Özhan Pulat’ın ağabeyi işinsanı Fatih Pulat, Rizespor maçı öncesi kardeşini arayarak, “Takım küme düşerse memlekete sakın gelme!” uyarısında bulunduğu ifade edildi.

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Özhan Pulat’ın ağabeyi Fatih Pulat’ın Hatay’ı ve Hatay insanını çok sevdiğini, 6 Şubat depremlerinde yaşanan felaketten dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını söyledi.

Deprem sonrası Hatay’a maddi manevi destekler sağlayan işinsanı Fatih Pulat’ın, yardımların duyulmaması için gizli tutulmasını istediğini anlatan Rafet Yavrum, “Özellikle bizlere tembih etti ve duyurulmamasını istedi. Bazıları gibi yaptığı yardımın reklamını yapmadı, karşılıksız yaptığı hayırlar için Hataylıların duasının yeterli olacağını belirtti. Fatih Pulat gerçek bir Hatay dostu insan. Kardeşinin Hatayspor’a teknik direktör olması üzerine sürekli maçları yakından takip ederek, motive etmeye çalıştı. Son maç öncesi de telefonla arayarak, Allah korusun maçı kaybeder takım küme düşerse sakın ola memlekete gelme. Hatay insanını sevindireceksin. O insanların gülmeye, coşku yaşamaya çok ihtiyaçları var. Sakın üzülmelerini sağlama” uyarısında bulunduğunu belirtti.

MAÇ SONU BİR SEVİNÇTE BURSA’DA YAŞANDI

Rafet Yavrum, Hatayspor’un Rizespor’u 2-0 mağlup ederek, ligde kalmasının ardından bir sevincinde Özhan Pulat’ın ailesinin yaşadığı Bursa’da yaşandığını bildirdi.

Fatih Pulat’ın maçtan sonra kardeşini arayarak ilk tebrik eden kişi olduğunu belirterek, “Özhan koçum, kutluyorum seni, Hatay insanını üzmediğin ve sevindirdiğin için. Seninle iftihar ediyoruz, mucizeyi gerçekleştirdin. İyi ki benim kardeşimsin, seninle bir kez daha gurur duydum” dediği öğrenildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.