BAŞKAN BOLAT’TAN İSKENDERUNSPOR’A VEDA!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderunspor A.Ş. Kulüp Başkanı Hakan Bolat sezonun sona ermesiyle veda mesajı yayımladı. Sezon ortasında bir çok sıkıntı yaşayan, bir ara başkanlığı bırakacağını da açıklayan ancak devam etmesi için ikna edilen Bolat, son iki yılda stadsız mücadele ettiklerini, her türlü zorluğa rağmen takımı ayakta tuttuğunu ancak gereken desteği alamadıklarını belirterek şöyle dedi :

“Değerli Turuncu Mavi sevdalıları;

Büyük bir heyacan ve aşk ile başladığım İskenderunspor Başkanlığı maalesef son iki yıl stadsız mücadele etmek ve deprem felaketi ile benim için acı ve zor mücadeleye önüştü. Yine de şehrimizi en iyi şekilde iki yıl temsil ettik.

Maalesef benim için en büyük hayal kırıklığı Belediye Başkanlığı seçimlerinden sonra oldu. Eskisinden daha fazla yalnız kaldım!!

Gönül isterdi ki; Hatayspor’un kümede kalması için verilen desteğin yüzde 10’u Play Off yolunda İskenderunspor‘a verilseydi.

Geldiğim bu durumda aile olarak maddi ve manevi olarak çok yorulduk. Küresel ekonomik sıkıntıların devam ettiği bu ortamda tek başımıza devam etmemiz mümkün değildir. Bu nedenlerdendir ki; İskenderunspor’u kapatmak zorundayız.

Tabii ki İskenderunspor’u devam etmek isteyen varsa kulübü devir edebiliriz. Ama ben böyle bir babayiğidin çıkacağını tahmin edemiyorum. Ne yaptıysam çocukluk hayalim için yaptım. Hiç pişman eğilim. Bir şampiyonluk yaşadık ve ömür boyu saklayacağım bu fotoğrafım var.

Tüm haklarım İskenderunspor taraftarlarına helal olsun.

Hoşçakalın Allah’a emanet olun”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.