ESKİ DOSTLAR ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

33. Tümen Muhabere Taburu Karargâh Bölüğü 39 yıl sonra 5. Toplantısını Giresun’da gerçekleştirdi.

Hataylı depremzede Samet Genco’nun organize ettiği, Osman Teke’nin ev sahipliğinde Giresun’da düzenlenen toplantıya, bölük komutanları da katıldı.

Giresun’un yaylalarını gezen 33. Tümen Muhabere Taburu Karargâh Bölüğü askerleri ve komutanları, 39 yıl sonra bir araya tekrar bir arada olmanın keyfini yaşadılar.

HATAYLI DEPREMZEDE SAMET GENCO’DAN TEŞEKKÜR

6 Şubat depreminde Hatay’da uzun süre enkazda kalan ve yardım ekipleri tarafından ailesiyle birlikte kurtarılan Samet Genco, 33. Tümen Muhabere Taburu Karargâh Bölüğü askerleri ve komutanlarına 6 Şubat depremi sonrası gösterdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.

Samet Genco, “Değerli asker arkadaşlarım ve komutanlarım beni ilk günden itibaren aradılar, maddi ve manevi olarak yanımda yer aldılar. Giresun’daki toplantıda şahsıma yönelik gösterdikleri ilgi beni duygulandırdı. Geçen yıl deprem nedeniyle toplanamamıştık. Bu yıl Giresun’da buluştuk, bize evsahipliği yapan Osman Teke’ye ve toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bir sonraki yıllarda daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

TEKE: DİLEĞİMİZ BİR DAHA ÜLKEMİZİ SARSACAK AFETLERİN YAŞANMAMASI

Toplantıya evsahipliği yapan Osman Teke’de 39 yıl aradan sonra tekrar bir araya geldikleri toplantının 5.’sini gerçekleştirmenin mutluluğunu Giresun’da yaşadıklarını belirterek, “Dileğimiz bir daha ülkemizi sarsacak afetlerin yaşanmaması ve toplantımızın geleneksel olarak devam etmesi. Çünkü 33. Tümen Muhabere Taburu Karargâh Bölüğü çok özel bir bölüktü. Buradaki arkadaşlıklar, dostluklar unutulmadığı için tekrar bir aradayız. Giresun’daki davetimizi kırmayıp gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.