MERHUM HATAY MÜFTÜSÜ ÖMER FARUK BİLGİLİ’YE VEFA ÖDÜLÜ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) düzenlediği, “7. Uluslararası İyilik Ödülleri”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu

7. Uluslararası İyilik Ödülleri programında vefa ödülü alanların arasında 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz dönemin Hatay İl Müftüsü Merhum Ömer Faruk Bilgili vardı.

Duygu dolu anların yaşandığı programda Merhum Ömer Faruk Bilgili için yayınlanan videoda; ”Diyanet işleri başkanlığı teşkilatı içerisinde bulunmanın verdiği sorumlulukla,taşıdığı görev bilinci ve hizmet anlayışının yanı sıra iyiliği ile biliniyor,Her zaman iyilikle anılıyordu Ömer Faruk Bilgili.

Memleketin dört bir yanında görev yapmış,hem yurtiçinde hemde yurt dışında daima başarıya ulaşmış biriydi.Meslek hayatında 30 yılı aşan tecrübesi ile yüzlerce insana örnek oluyordu.Onu tanımayanlar ise adını 6 Şubat depreminin ardından öğrendiler. Zira Ömer Faruk Bilgili, Hatay İl Müftüsüydü.Tüm Türkiye’nin acı ile sarsılıp yasa boğulduğu depremde Ömer Faruk Bilgili de Hakkın rahmetine kavuştu.

Onunla beraber hayatını kaybeden tüm din görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyor, Ülkemize ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.