ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KALICI ÇÖZÜMLER GETİRİLECEK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, zabıta birim ekibi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Görür, Zabıta Müdürü Önder Şimşek eşlik etti.

Başkan Karaçay, toplantının açılış konuşmasında; “Yitirdiğimiz binlerce eş, dost, akraba, hemşerimiz, bunun yanında binlerce evin yıkımına neden olan bir deprem yaşadık. Yönetime geldiğimizde, önceliğimiz yaralarımızı sarmak, kentimizi yaşanabilir hale getirmekti. Depremden sonra meydana gelen çevre kirliliği, çevremizin genel temizliğine, yaya geçitlerinin işgali gibi sorunlara kalıcı çözümler getirilmesi konusunda vatandaşlarla birlikte dayanışma içinde olarak kalıcı çözümler için çalışma başlatacağız” dedi.

Başkan Karaçay, konuşmasının devamında ise; moloz ve çöp atıklarını vatandaşlar tarafından yol kenarlarına ve caddelere atılmaması gerektiğini, bu konuda zabıta ekipleri tarafından vatandaşların uyarılmasını istedi.

Yakın bir zamanda Samandağ Belediyesi bünyesinde “Beyaz Masa” iletişim hattı kuracaklarını belirten Karaçay; Beyaz Masa iletişim hattının işleyişi ile ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların çevre kirliliğine neden olan moloz, çöp, atık eşyaları gelişigüzel atmadan önce Beyaz Masa görevlileri ile iletişime geçerek, sorunlarının ilgili birimlere yönlendirilerek kalıcı çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Karaçay ayrıca; Yürüyüşümüze başlarken halkımızın yaralarını sarmak, iyileştirmek, kentimizin sorunlarını çözmek için halkımızla birlikte el ele omuz omuza vereceğiz. Sosyal yaşam alanlarımızın korunması, temiz tutulması için her vatandaşımızın bir sorumluluğu bir görevi olmalıdır. Belediyemiz, halkımızla beraber güç birliği içinde olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir engel kalmaz” şeklinde konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.