AV. İLHAN TÜMER, BARO BAŞKANLIĞINA ADAY

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Barosu’nun başarılı avukatlarından olmasının yanında sosyal sorumluk projelerine verdiği destekler ile takdir toplayan bir isim olan Avukat İlhan Tümer Ekim ayında gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulda Baro Başkanlığı için aday olacağını ilan etti. Avukat İlhan Tümer yayınladığı mesajında;”Hukukun üstünlüğü ve adaletin tesisi için çok önemli bir role sahip olan avukatlık mesleği bir çok sorunla karşı karşıyadır. Avukatlık mesleği, çığ gibi büyüyen sorunlarla mücadele etmek zorunda kalmaktadır.

Mesleğimizin genel sorunlarının yanı sıra, baromuza özgü sorunlarımızda mevcuttur. Hepimizin yaşamış olduğu asrın felaketi 6 Şubat depremi, avukatlık mesleğimizi de derinden etkilemiştir.

Hatay Barosunu yeniden hak ettiği konuma kavuşturmak, meslektaşlarımızın mesleğini icra ederken yaşadığı sorunları çözmek, çalışma koşullarını iyileştirmek ve Hatay’ımızın en güçlü meslek örgütü olarak yeniden dinamik bir yapıya kavuşturmak için Ekim ayında gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığı adaylığımızı açıklıyor ve bugünden itibaren bu amaç için çalışmalarımıza başlıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”ifadelerine yer verdi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.