YILMAZ GÜLBAHAR, SÜMERSPOR BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay 2. Amatör Kümede şampiyon olan Sümerspor’un Başkanı Yılmaz Gülbahar, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Yılmaz Gülbahar, gazetemize yaptığı açıklamada ikinci kez görev aldığı Sümerspor’u daha önce Süper Amatör Ligine kadar yükselttiğini belirterek, “Bu kez de 2. Amatör Kümeden aldığımız Sümerspor’u 1. Amatör Kümeye taşıma başarısını göstermiş bulunuyoruz” dedi.

Yaşanan felaketin ardından Sümerspor’u tüm imkansızlıklara rağmen şampiyon yapmayı başardıklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz Gülbahar, veda mesajında şu sözlere yer verdi:

“Değerli yönetici arkadaşlarım, sevgili Hayrettin Doğan hocam, bildiğiniz gibi başkanlık yaptığım iki dönemde büyük puan farkı ile Sümerspor’da şampiyonluk yaşadık. Ama deprem sonrası herkes gibi maddi imkansızlıklar yüzünden çok zor durumda olan futbolcu kardeşlerimiz para pul konuşmadan takıma geldiler. Hayrettin hocam da aynı şekilde fedakarlık yaparak görevi kabul etti. Fakat bu işin parasız olmayacağını herkesin bilmesi lazım.

Görevimiz boyunca herkes iyi niyetiyle bir şeyler yapmak istedi ama 2. Başkanım Selim Göbelek kardeşime çok yüklendiğimizi ifade etmek istiyorum, özellikle ona ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yönetici arkadaşlarımı tek tek çok teşekkür ediyorum. Lütfen herkes hakkını helal etsin, ben herkese hakkımı helal ediyorum. Emeği geçen yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.

Son olarak da şampiyonluk yemeğini benim mekanımda yapacağız, hepinizi bekliyorum. Bugün itibariyle Sümerspor Başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Sümerspor’a bundan sonraki mücadelesinde başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımı bilmelerini isterim. Saygılarımla.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.