BELEN’DE DÜZENLENEN “HATAY KONTEYNER CUP2 FUTBOL TURNUVASI” SONA ERDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belen Belediyesi tarafından, depremzede gençlerin sosyalleşmeleri ve sportif faaliyetlere daha çok vakit ayırmaları hedefiyle düzenlenen “Hatay Konteyner Cup2 Futbol Turnuvası” oynanan final müsabakasıyla sona erdi. İskenderun ve Arsuz takımlarının oynadığı, normal süresi 2-2 biten final maçında penaltı atışlarıyla İskenderun takımı şampiyon oldu.

Şampiyonluk kupasını veren Başkan İbrahim Gül, tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Çocuklarımızın yaşadığı tarifi imkansız anıları bir nebze de olsa unutmalarını amaçlayan, moral ve motivasyonlarını artırmak, yaşadıkları olumsuz deneyimlerden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla başlayan turnuvamız, büyük ilgi gördü.

Final müsabakasının 2-2 bitmesinin ardından kullanılan penaltılarla rakibine üstünlük sağlayan İskenderun takımı şampiyonluk kupasını alarak turnuvanın turnuvanın 1.’si oldu. Turnuvada dereceye giren takımlar ise, 2. Arsuz takımı, 3. Payas takımı, 4. Dörtyol takımı oldu.

Turnuva boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken oyuncularımızın da ödüllendirildiği turnuvamızda, en iyi kaleci Arsuz 12 numara Baran Özkan, gol kralı İskenderun 10 numara Furkan Öte, en centilmen oyuncu Arsuz 8 numara Arda Diken, en iyi oyuncu İskenderun 6 numara Çınar Göden, protokol tarafından ödüllerini alarak, haklı gurur yaşadı. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Turnuvanın final maçı; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Osman Gökpınar, Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, kurum amirleri müdürlerin yanısıra çok sayıda davetli, öğretmen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.