HATAYSPOR’DA “GÜZEL” GÜNLER BAŞLADI!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’de Mersin’de MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek, kümede kalma ümitlerini arttıran Hatayspor’da yüzler gülüyor.

Maçın son dakikalarında Dadashov’un golüyle 3 puanı kazanan Bordo-Beyazlı ekipte hakemin bitiş düdüğü ile birlikte galibiyetin sevinci doyasıya yaşandı.

KAN DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Mehmet Güzel, Hatayspor’daki başarısızlığın önüne geçmek için kan değişikliği şartı destek gördü ve takımın başına Volkan Demirel’den boşalan göreve Özhan Pulat’ın gelmesi için ısrarcı olmuştu.

Pulat’ı takımın başına getiren Mehmet Güzel, Hatayspor için yeni bir sayfa açılmasını sağladı.

Kulüpte ipleri eline alan ve takımın sorunlarıyla yakından ilgilenen Mehmet Güzel’in bugüne kadar neden küstürüldüğüne ise anlam verilemedi.

Son iki haftada takımın her isteğini kendi cebinden karşılayan Mehmet Güzel’in yine Ankaragücü maçı öncesi oyunculara galibiyet primi sözü verdiği öğrenildi.

TARAFTARI ATEŞLEDİ VE TRİBÜNLERE ÇAĞIRDI

Hatayspor’da özlenen başarıda etkili olan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, teknik heyet ve oyuncularla iyi ilişkileri, taraftarlar konusunda da gösterdi.

Taraftarları Gaziantepspor ve Ankaragücü maçlarında tribünde görmek istediğini belirten Mehmet Güzel’in bu çağrısı olumlu sonuç verdi ve özellikle Mersin’de 5 bine yakın taraftar 90 dakika hiç susmadan takıma destek vererek, özlenen taraftar profilini sağladı.

TAKIMIN TÜM İHTİYAÇLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Hatayspor’un ligde kalması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarının kazanılması için oyuncuları motive edici her türlü girişimi yapacaklarının sözünü verdi.

Takımın her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilenen Mehmet Güzel, son iki maç öncesi tüm spor kamuoyunu takıma destek olmaya çağırdı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.