TRİBÜN LİDERİ KOMANDO MEHMET “HATAYSPOR BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor’un tribün liderlerinden Komando Mehmet, uzun bir aradan sonra takımına destek olmak üzere tribünde yerini aldı.

Komando Mehmet, hafta sonunda Mersin’de oynanan MKE Ankaragücü maçında tribünden takımına destek vererek, taraftarları da coşturdu.

Ömer Benli ile birlikte maraton tribünden 90 dakika takımı motive etmek için çaba gösteren Komando Mehmet, maç sonrası sevinç gözyaşları döktü.

“Biz bitti demeden bitmez” diyen Komando Mehmet, duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Evet değerli futbol severler abilerim kardeşlerim öncelikle bu deprem kenti taraftarlarına teşekkür ediyorum. Destek vermek üzere yerimi aldığım tribünlerde beni onurlandırdılar, sağolsunlar varolsunlar. Her zaman söylerim Hatayspor bitti demeden bitmez. Yine öyle olacak inşallah. Bugün bizlere galibiyeti yaşatan futbolcu kardeşlerime, her gol sonrası göz yaşlarını tutamayan Özhan hocama ve teknik ekibe de teşekkür ediyorum.

Evet ne demiştik, Biz çok duygusalız. Eğer daha önceden çok bilmiş yöneticiler ve ben yaparım ben ettim ben şey ettim diyen iki insanı gönderselerdi şu an Hatayspor böyle sancı çekmeyecekti. Volkan hoca gitti ya sizin de gitmeniz gerekiyordu daha ne duruyorsunuz bu takımda. Hele ki sahalarda sizi hiç görmek istemiyoruz çok bilmişler.

Buradan Volkan Hoca’ya sesleniyorum ne konuşacaksan konuş artık konuşmazsan da sen de suçlusun demek ki. Herkes akıllı olsun deprem bu şehri yıktı birde sizlerin beceriksizliğinin bizleri kahretmesine asla izin vermeyeceğiz. Komando yeni gelmedi geri döndü.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.