PROF. DR. SEDAT CERECİ’DEN 37. İLETİŞİM KİTABI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İletişim çalışmalarını 1982 yılından bu yana makale, kitap, bildiri, belgesel film olarak sürdüren Prof. Dr. Sedat Cereci’nin 37. iletişim konulu kitabı “İletişimin Ekonomi Politiği” adıyla yayınlandı.

İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda eğitim gördüğü yıllarda muhabir, redaktör ve editör olarak başladığı meslek yaşamını, ilerleyen yıllarda radyo ve televizyon programları yapımcısı ve belgesel filmlerle sürdüren Prof. Cereci’nin, akademik yaşamında geçen 30 yıl içinde onlarca makalenin yanı sıra 37 kitabının yayınlandığı öğrenildi. Kitaplarında, iletişimi değişik yönleriyle ele alan Prof. Cereci’nin, son çalışması olan “İletişimin Ekonomi Politiği” adlı kitapta da, iletişim temelinde dünyanın nasıl yönetildiğini ve insanların nasıl denetim altında tutulduğunu ele aldığı bildirildi.

İletişimin niteliğinden dünyada değişen stratejilere, medyanın evriminden politik stratejilerle internet ilişkisine kadar güncel konuların yer aldığı kitapta, yüzlerce Türkçe, Almanca ve İngilizce kaynaktan yararlanıldığı, dünya gündeminden çok sayıda örnekler bulunduğu belirtildi. İKSAD Yayınevi tarafından basılan kitapta, iletişimin ekonomi politiğinin Türkiye’deki yansımalarına da yer verilirken, Hipermodern Çağ dünya stratejilerinin de değerlendirildiği vurgulandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.