GAZİ ZAN SPOR ANAOKULUNDA ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okul öncesi eğitim sektöründe bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından biri olmasının yanında özel gün ve bayramlarda düzenledikleri etkinlikler ile farklarını her daim ortaya koymayı başaran Gazi Zan Spor Anaokulu muhteşem bir Anneler Günü programına imza attı. Okulun Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan ve alanında deneyimli eğitimci kadrosu tarafından düzenlenen program Byblos Wedding Garden Cafe Restaurant’ta gerçekleşirken renkli görüntülerin yaşandığı programda Anneler unutulmaz saatler yaşadılar.

Kahvaltı yaparken Palyaço eşliğinde çocuklarının gösterilerini izleyen aileler gösteri sonrasında her bir çocuğun ellerinde çiçekler ile annelerine koşmalarını duygu dolu gözlerle izlediler. Programda ayrıca öğretmenler nezaretinde günlerdir hazırlanan el emeği ve göz nuru hediyeler günün kahramanları Annelere verildi. Yine günün anısına Okulun Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan annelere rengarenk çiçeklerden oluşan buketler takdim etti.

Gazi Zan Spor Anaokulu Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan günün anlamına ithafen yaptığı konuşmasında;” Kıymetli Annelerimiz ve babalarımız, Sevgili misafirler ve bizi hayata bağlayan çocuklarımız böylesine önemli bir günde bir arada olmak bizler için son derece mutluluk verici bir olay.

6 Şubat depremi ile bölgemizde yaşanan acıların tarifi yok ama ayakta olmak ve hayata sımsıkı sarılmamız gereken bu dönemde biz sizlerle varız ve çocuklarımız ile nefes alıyoruz. İyi ki varsınız.

Annelerimiz Kıymetlilerimiz, her zorluğa göğüs gerenlerimiz, tüm sıkıntılarda vazgeçmeden dimdik duranlarımız gününüz kutlu olsun. Bir gününüz değil her gününüz özel ve mutlu olsun.

Yaşanan sıkıntılı süreçte okulumuz kapalı olduğunda dahi beni bir an olsun yalnız bırakmayan, okul açıldıktan sonra da birlikte bu yola beraber baş koyduğum öğretmenlerim diğer bir deyiş ile kızlarım sizlerin de gününüz kutlu olsun.

Yaz okulunda da sizlerle beraber olacağımızın müjdesini vererek bugünkü muhteşem programı hazırlayan kıymetli ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor herkese iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.

Müzik ve Palyaço eşliğinde eğlencenin devam ettiği programda mutluluk gözyaşlarına hakim olamayan anneler böylesine muhteşem bir program düzenledikleri için Gazi Zan Spor Anaokulu ailesine teşekkür ettiler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.