ALTINKAYA’DA BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Altınkaya Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ali Bozkurt tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik yemeği yoğun katılım ile gerçekleşti. Altınkaya Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt’un evinde gerçekleşen yemek programına gelen tüm konuklar aza ekibi tarafından karşılanırken Muhtar Bozkurt tüm misafirler ile tek tek yakından ilgilendi.

Altınözü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem Türk,Altınözü Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Bulanık, Altınözü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Köleoğlu,Ak Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez, Altınözü’ne bağlı mahallelerin muhtarları, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Altınkaya mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği Birlik ve Beraberlik yemeği mahallenin sevilen hocalarının okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra okunan Mevlidi Şerif ve yapılan dua ile devam edilen programda tüm katılımcılara mahallenin hamarat kadınları tarafından büyük özenle hazırlanan yöresel yemekler ikram edildi.

Birlik ve Beraberlik yemeğinin bekledikleri gibi yoğun bir ilgi ile gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Altınkaya Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt konuşmasında; “Mahalle sakinlerimizin destekleri ile seçildiğim Muhtarlık görevime bana duyulan güvene layık olmak adına çalışmalarımıza hızlı bir biçimde başladık. Bu tempo doğrultusunda Allahın izni ile Altınkayamız için daha bir çok çalışmamız olacak ve bize iletilen sorunların çözümü için var gücümüz ile çalışacağız.

Bugün burada hem seçmenlerimize teşekkür hem de Birlik ve Beraberlik için tertip ettiğimiz yemek programında bir aradayız. Programımıza katılım gösteren Altınözü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem Türk’e, Altınözü Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Bulanık’a,Altınözü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Köleoğlu’na, AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez’e, Altınözü’ne bağlı mahallelerin muhtarlarımıza, tüm mahalle sakinlerimize ve yöresel yemeklerimizin hazırlanmasında büyük emekleri geçen mahallemizin hamarat kadınlarına şükranlarımı sunuyorum. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.