BAŞKAN SAVAŞ, ÖZTOPRAK ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yoğun ziyaret temposu ile seçim hazırlıklarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Öztoprak Pastanesinin Üretim Tesislerini ziyaret etti.

Öztoprak Üretim Tesislerinde görev yapan personeller ve 15 şube çalışanlarının tam kadro hazır bulundukları ziyaret programında Başkan Savaş meşaleler ve alkışlar ile karşılandı.

Genç ve Başarılı İşletmeci Ayhan Öztoprak ile birlikte üretim tesislerini gezen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,yapılan çalışmaları yerinde gördü. Hijyen başta olmak tüm tedbirlerin en üst düzeyde alındığı üretim tesislerinde yapılan çalışmaları ve ortaya çıkan ürünleri oldukça beğenen Başkan Savaş,böylesine bir tesisi şehrimize kazandıran Ayhan Öztoprak’a teşekkür etti.

Çalışanlar ile de sohbet eden Başkan Savaş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Öztoprak Pastaneleri Üretim Tesisleri’ni ziyaret ederek işletme sahibi Ayhan Öztoprak ve işletme emekçilerine hayırlı işler diledik. Asrın felaketi sonrası kendi imkanları ile kısa süre zarfında işletmesini faaliyete geçiren, 15 şube ve her bir detayın en ince biçimde düşünüldüğü üretim tesisi ile sundukları hizmet ve istihdam için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın üretim tesislerine yaptığı ziyaretin kendileri için büyük moral ve motivasyon olduğunu ifade eden Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak, her zaman ağırlamaktan onur duyacakları Başkan Savaş’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Personellerinde yoğun ilgi gösterdikleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın Öztoprak Pastanesi Üretim Tesisleri ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.