AKSOY “TÜM MAHALLELERİMİZE EŞİT HİZMET VERECEĞİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’nın Günyazı, Kisecik, Haraparası, Kuzeytepe, Karlısu, Ekinci, Küçükdalyan ve Serinyol Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri arasında karşılandı. 

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy tarafından gerçekleştirilen ziyaret programlara HBB Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katlım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantılara yoğun katılım gösteren vatandaşlar CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’a yoğun sevgi ve ilgi gösterirken, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Antakya Belediyesi’ne CHP ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bayrağını dikeceklerini belirttiler.

Gerçekleştirilen toplantıda Antakya’nın yeniden küllerinden doğması için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hep birlikte yöneteceklerini belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Değerli Antakyalılar, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşadık. Yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Antakya’nın sorunlarını ve taleplerini bilen birisi olarak Allah’ın izniyle başkan olduğumda hepsini çözeceğiz. Antakya’nın 95 mahallesine eşit bir şekilde yapacağımız planlama ile öncelik sırasına koyarak hizmetlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Şunu özellikle bilmenizi istiyorum ki, birileri tarafından hep söylenen ‘Merkezi yönetim ile yerel yönetim bir arada olmazsa hizmet gelmez!’ Bakın buradan gerçek bir bilgiyi sizlere aktarmak bizlerin boynunun borcudur. Antakyalıların devlete ödediği vergilerin yüzde 5,5’i kentlere geri gönderilir. İller Bankası’ndan da gelecek olan para bellidir. Hangi belediye hangi partiden olursa olsun, bu değişmezdir. Aksini iddia eden varsa gelsin bize anlatsın eğer doğru ise ben siyaseti bırakırım. Antakyalıların kafasını karıştırmaya kimsenin gücü yetmez, yetmeyecektir de. Antakya’mızın yeniden ayağa kalkması için yapacağımız hizmetlerle alakalı tanıtım çalışmalarımızı kamuoyuna 9 Mart’ta açıklayacağız. Biz önce kendimize, sonra da Antakya halkının iradesine güveniyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı sandıkları patlatarak, 25 yıl sonra yeniden CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Gösterdiğiniz teveccüh ve sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.