DEPREMDE PARANIN HİÇ OLDUĞU ANI YAŞADIK!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB’un Ankara’da düzenlediği “Yaşam Sürdükçe umut da sürer” etkinliğinde konuşan İTSO Meclis üyesi Hüseyin Tuncer,6 Şubat depreminde gördükleri ve yaşadıklarını paylaştı, “Biz paranın Hiç Olduğu Anları yaşadık” dedi.

TOBB’un Ankara’da düzenlediği Yaşam Sürdükçe umut da sürer’ konulu toplantıya katılan İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer, 6 Şubat depreminde Hatay’da yaşananları anlattı. Meclis Üyesi Tuncer, asrın felaketiyle birkaç saniyede maddi anlamda dibe vurduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“ Az önce yaptığınız sunumlarda kağıt parçası gibi ince ürünlerden güneş enerjisi üretileceği bilgisi verildi. Gelecekte uçan arabaları görebileceğiz. Teknoloji hızla gelişiyor büyüyor. Ama şu anda hesaplar farklı. Şu anda Türkiye’nin hangi noktada olduğunu bilmek istiyorum.

Bizler deprem öncesinde birden çok işyeri olanlar, zenginler depremle sıfır noktasına düştü. Paranın bir değerinin olmadığını gördük. Birçok zengin, fabrika sahipleri bir tas çorba için sıraya girdi. Lütfen kimse kendini diğerinden üstün görmesin.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.