DSİ, YAPTIĞIMIZ YOLLARI KAZARAK KULLANILMAZ HALE GETİRMİŞTİR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde Devlet Su İşleri’ nin yaptığı izinsiz kazı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Plansız bir şekilde, izin almadan, ihale şartnamesine uymayan kazı çalışmaları ile yeni yapılan yolların kazıldığını belirten Başkan Eryılmaz, kışın ortasında bu çalışmaların doğru olmadığını ifade etti.

Halkın mağdur edilmesine hiçbir şekilde izin vermeyeceklerini belirten Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; ”Kıymetli vatandaşlarım, Şükrü Kanatlı Mahallemizde Devlet Su İşleri’nin yaptığı izinsiz kazı sonucu daha önce yaptığımız yollar kazılmış ve kullanılmaz hale gelmiştir. Maalesef plansız, izinsiz ve ihale şartnamesine uymayan bu çalışmalar milli serveti yok ederek, vatandaşlarımızı da mağdur etmektedir.

Altyapı çalışmaları yapılırken belli bir plan çerçevesinde olmalıdır. Yolun kazılan kısmı onarılmadan, kazı çalışmalarına devam edilmemelidir. Kışın ortasında bu şekilde yolu kazarak, yeni yapılmış bir yolu tarumar etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Bununla ilgili savcılığa şikayette bulunduk. Bu şekilde yolları kazarak halkın mağdur edilmesine asla izin vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.