ANKARASPOR’DA BAYRAM TOYSAL RÜZGARI!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaraspor’da ikinci sezonunu geçiren Hataylı teknik direktör Bayram Toysal, mütevazi genç kadrosuyla, dev bütçeli takımlara rağmen zirve yarışı takibini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul Beyoğlu takımı karşısında 2-0 geriye düşen Ankaraspor, muhteşem bir geri dönüş yaparak, karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı.

Ankaraspor 19 maçta 37 puan toplayarak, ligde 4. sırada bulunuyor lider Esenler Erokspor ile arasında 9 puan, ikinci sırada 1461 Trabzon’la bir puan bulunuyor.

Türkiye’nin mütevazi bütçeli futbol takımlarından Ankaraspor, bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarla ligin ‘dev bütçeli’ kulüpleriyle kıyasıya zirve mücadelesi veriyor.

Hataylı teknik direktör Bayram Toysal’ın çalıştırdığı Ankaraspor, geçen sezondan itibaren başlayan istikrarlı çıkışını, bu sezon da devam ettirmesi ve zirve yarışında Play-Off hedefiyle taraftarını camiasını umutlandırıyor.

ANKARASPOR TAKIM OLMA YOLUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTI

Ankaraspor’un başarısının üç tane ayak üzerine oturmuş durumda olduğunu belirten teknik direktör Bayram Toysal, “Bunlardan birincisi futbolcular arasındaki arkadaşlık ve takımdaşlık duygusunun üst düzeyde oluşu. İkincisi, takımımızın bir oyun sistemi olması ve istikrarın bizlere verdiği özgüven. Üçüncüsü ise iyi bir yönetim anlayışı. Başkanımız her daim yanımızda olması. Sorunlarımızla yakından ilgilenmesi ve çözüme kavuşturması. Bundan yaklaşık bir yıl önce küme düşmeme mücadelesi veren bir takımken, göreve gelmemizle birlikte müthiş bir çıkış yakalayıp zirve rekabetine ortak olan bir takım kimliğine büründük. Şu an saha çalışmaları ve taktik gelişimle ilgili bir takım tekrarlar ve ilaveler yapıyoruz. Bütün çalışmaları Ankaraspor’un başarısı için gerçekleştiriyoruz.”

ANKARA’DA BULUNAN HATAYLILARI ANKARA DERBİSİNE BEKLİYORUM

Başarılı çalıştırıcı Bayram Toysal, 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Ankara Demirspor-Ankaraspor karşılaşmasına tüm sporseverleri beklediklerini söyledi.

Özellikle Ankara’da bulunan Hataylıları Ankara derbisine davet eden Bayram Toysal, “İki başkentin takımı arasındaki müsabaka keyifli bir maç olacaktır. Ankara’daki hemşehrilerimizi ve tüm başkentlileri maça bekliyoruz” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.