İSKENDERUN HALKI, TOSYALI’DAN BAHANE DEĞİL, ÇÖZÜM İSTEDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderunluların kabusu olan yağmur, yine hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan sağanak yağışlar esnafı olumsuz etkiledi, isyan ettirdi.

HER YAĞMURDA AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK ZORUNDA MIYIZ?

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış, caddeleri ve sokakları göle çevirirken esnafı canından bezdirdi.

Depremin vurduğu İskenderun’da gece saatlerinde başlayan sağanak, kentin genelinde etkili oldu. Sağanak yağmurun etkisiyle; Anıt Meydanı, Atatürk Bulvarı ve Çay Mahallesi’nde mazgalların tıkanmasıyla caddeler ve sokaklar göle döndü. Su birikintisi nedeniyle sürücüler ve yayalar göle dönen kent merkezinde ilerlemekte güçlük çekerken esnafın, dükkanları sular içinde kaldı.

Her yağış sonrası bölgede yaşanan sorunlara dikkat çeken esnaflar “Buralar nasıl düzelecek, nasıl olacak ve nasıl çözüm bulacaklar merakla bekliyoruz. İşyerlerimizden sürekli bu şekilde su çekiyoruz. Sahile bağlanan yolumuz trafiğe kapalı durumda” dediler.

TOSYALI, BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETSİN!

Her yağmur yağdığında yaşanan soruna çözüm beklediklerini ancak hiçbir şey yapılmadığını dile getiren esnaflar, İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı’nın, altyapının yetersizliğinden bahsettiğini, ancak nedeninin yapılan deniz dolgusunun kırılmasından kaynaklandığını herkesin bildiğini belirterek, Tosyalı’dan bahane üretmek yerine çözüm üretmesini beklediklerini ifade ettiler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.