FARKLI TATLARIYLA ‘SARAY’ KUZEYTEPE’DE HİZMETE GİRDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde girişimcilerin kendi olanakları ile şehrimize kazandırdıkları işyerleri bir nebzede olsa umut olmaya devam ediyor. Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizin lezzetlerinden Künefe başta olmak üzere yöresel kahvaltı çeşitleri, Unlu mamüller ve Baklava çeşitleri ile kısa süre önce müşterilerinin hizmetinde olan “Saray Künefe&Baklava&Kahvaltı&Unlu Mamüller” sektöre hızlı giriş yaptı.

Gastronomi sektöründe yılların deneyimli ismi Mehmet Doran’ın girişimleri alanında deneyimli çalışma arkadaşlarının çabaları ile kısa sürede adından söz ettiren işletme yakın zamanda en çok tercih edilecek mekanlar arasında olacağının sinyallerini ilk günlerden verdi.

Hatay’ı hiç terk etmedik diyerek sözlerine başlayan işletmeci Mehmet Doran yaptığı açıklamasında: ”Maalesef çok büyük bir felaketi hep birlikte yaşadık. 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

Bir gastronomi cenneti olan Kuzeytepe’de deprem öncesine kadar başarılı bir biçimde faaliyet göstermekteydik. Yaşanan felaket sonrası ne yapabiliriz diye düşünürken bu gördüğünüz işletmeyi hızlı bir biçimde kurma kararı aldık. Görmüş olduğumuz yoğun ilgi ne denli başarılı bir karar aldığımızı gösterdi bizlere.

Çalışma arkadaşlarımız sektörün en iyi isimlerinden oluşmaktadır. Künefe, Su böreği, Simit, Poğaça çeşitleri, Galeta ve Baklava çeşitlerimiz ile oldukça iddialıyız. Zaten bu iddiamızın boş olmadığını lezzetlerimizin tadına baktığınızda sizde anlayacaksınız.

Hijyenden asla taviz vermeyen güler yüzlü personellerimiz, Klimalı geniş kapalı alanımız, Park yeri sorunu asla yaşamayacağınız otoparkımız ve merkezi konumumuz ile haftanın yedi günü hizmetteyiz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetinden asla taviz vermeyecek olan “Saray Künefe&Baklava&Kahvaltı&Unlu Mamüller” tüm halkımızı damak çatlatan lezzetlerinin tadına bakmaya bekliyor.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.