YARDIM EŞYALARININ ARASINDAN ÇIKAN NOT DUYGULANDIRDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu 11 ile yardım için hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında kampanyalar başlatılmıştı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsani Yardım Deposuna gönderilen eşyaların arasından çıkan bir not ise görenleri duygulandırdı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin soğuk kış günlerinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hazırladıkları kışlıklar Bursa-Kütahya Konteyner Kentinde bulunan depremzedelere dağıtıldı.

Dağıtılan eşyalar arasında Yasemin adlı bir yardımseverden geldiği öğrenilen berenin içinden çıkan not ise duygu dolu anlara sahne oldu. Yurtdışında yaşadığı tahmin edilen hayırseverin kendi elleriyle ördüğü berenin içinden; “Bu soğuk kış gününde yaşadığınız felaketi duyar duymaz elimde olan iple sizin için bu bereyi ördüm. İnşallah bu kötü günleri birlikte atlatacağız. Dualarımız sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yasemin Zely Hobby..” yazılı bir not bulan depremzede göz yaşlarına hakim olamayarak “Bunu hatıra olarak saklamak istiyorum. Bizim insanımız nerede olursa olsun yardım etmek için elinden gelen herşeyi yapar. Bu notu gördüğümde çok duygulandım, onun için bunu aldım ve en güzel yerde saklayacağım” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.