BOZOĞULLARI, ANTAKYA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY OLDU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın sevilen ve başarılı esnaflarından olmasına ilave olarak hayırsever yönü ile gönüller fetheden Altınçay Unlu Mamülleri İşletmecisi Zilal Bozoğulları Antakya belediyesi meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı. Mahalle muhtarlarından oluşan kalabalık bir heyet ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen’e başvurusunu sunan Zilal Bozoğulları çalışmalarına start verdi.

Zilal Bozoğulları yaptığı açıklamasında; ”Yeniden ayağa kalkacak kadim şehir Antakya’ya hizmet verebilmek adına çıktığım bu yolda yanımda yer alan kıymetli mahalle muhtarlarımıza,dost ve akrabalarıma sonsuz şükranlarımı sunarak memleketimiz adına hayırlı olmasını dilerim.

Zilal Bozoğulları Kimdir?

04 MART 1969’da Hatay Yayladağın Sürütme Köyü’nde dünyaya geldim. İlkokulu Sürütme’de tamamladıktan sonra Antakya’ya gelip küçük yaştan ticaret hayatına atıldım.

2000 yılına kadar şehrimizin önemli sektörlerinden ayakkabıcılık sektöründe çalıştıktan sonra 2000 yılında fırıncılığa atıldım. Depreme rağmen halen bu sektörde Altınçay Unlu Mamülleri adı altında şehrime hizmet etmekteyim. Bu kapsamda 2016 yılında Hatay Unlu Mamülleri ve Ekmek Üreticileri Sosyal Yardımlaşma Derneğini Kurdum. Şuanda da tüm Fırıncılar Federasyonu Hatay Bölge Başkanlığını aktif olarak sürdürmekteyim.

Evli ve üç çocuk babasıyım.”ifadelerine yer verdi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.