TÜRKİYE YÜZYILI KONTEYNER ÇARŞISI’NDA ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremin büyük yıkıma yol açtığı Antakya’da yaralar sarılmaya devam ediyor.

Şehrin yeniden ayağa kaldırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında esnaflara can verecek bir konteyner çarşı daha açıldı.

Antalya’da yapımı tamamlanan Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısı, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünde düzenlenen törenle açıldı.

Antakya İstiklal Caddesi’nde bulunan, 404 dükkandan oluşan Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısı’nın açılışına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, protokol üyeleri, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Masatlı törende yaptığı konuşmada, “İlimizin en merkezi yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde yapımı hızla tamamlanan 404 dükkanlık çarşının açılışını 100’üncü yılda gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Merkezimizin esnafımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken, esnafımızın yüzünün güldüğü bereketli işler temenni ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile açılan çarşıda hizmet verecek esnafa anahtarları Vali Mustafa Masatlı ve protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.