“İYİ TAKIMIZ, ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bugün oynanacak Fenerbahçe karşılaşması için zor bir maç olacağını belirterek, “Rakibimizin gücünü biliyoruz, ama bizde iyi takımız ve asla çantada keklik değiliz” dedi.

Başkan Savaş, gazetemize yaptığı açıklamada, Kadıköy’de bu akşam Süper Lig’in iki namağlup takımlarının karşılaşacağını söyledi.

İki takımın da bu ligin iyi takımı olduğuna dikkati çeken Başkan Savaş, Hatayspor, geride kalan 8 haftada; 3 galibiyet ve 5 beraberlik elde ederek, hiç yenilmediğinin altını çizdi.

VOLKAN HOCA PROFESYONEL, ESKİ TAKIMINA GEREKENİ YAPACAKTIR

Teknik direktör Volkan Demirel’in Hatayspor’da başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Lütfü Savaş, “Kamuoyunda Volkan hocamızın bugünkü maçta duygusal olabileceği söylentileri var. Bunlara katılmadığım gibi böyle bir şey olmayacak. Her ne kadar 18 yıl Fenerbahçe takımının formasını giysede, eski takımına gerekeni yapacaktır. Biz teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu.

Lider Fenerbahçe’nin gücünü bildiklerini ve bugüne kadar sahaya çıktığı tüm maçları kazandığını ifade eden Başkan Savaş, şöyle devam etti:

“Maddi anlamda Fenerbahçe’nin yaptığı harcamalar ve aldığı oyuncular ortada. Ekonomik olarak onlarla yarışmamız mümkün değil. Hatayspor olarak asrın felaketi sonrası yeni ve dirençli bir takım kurduk. Gol yesek de gol atabiliyoruz. 2-0’dan 2-2 getirdiğimiz maçlar var. Hatta 2-0’dan Trabzon’a karşı 3-0 kazandığımız maç var. Şu anda ligde; 5. sıradayız 14 puanımız var. Tabii ki maçın favorisi Fenerbahçe olacaktır. Ama Hatayspor’da sürpriz yapabilecek kapasiteli bir takım. Bu anlamda sürpriz diye konuştum ama tabii ki futbol sahada 11 kişi arasında oynanıyor. 11 kişi içerisinde kim daha iyi yardımlaşırsa kim daha o günü şansını iyi değerlendirirse ve kimin daha çok şans yanındaysa o takımın kazanma ihtimali biraz daha fazla olur. Kimse de bizi çantada keklik görmesin” şeklinde konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.