ALSANCAK HAZIR BETON, SEKTÖRDEKİ AÇIĞI KAPATIYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce faaliyetlerine başlamasına rağmen kusursuz hizmeti ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Alsancak Hazır Beton sektördeki istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımları ile temel atma töreni gerçekleştirilen Hatay Serinyol Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesinin hazır beton ihtiyacını karşılayan Alsancak Hazır Beton dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Bölgemiz inşaat sektörünün deneyimli isimleri Genç girişimciler Ali Güngör ve Ömercan Güngör tarafından kurulan Alsancak Ltd.Şti. sektöründe profesyonelleşmiş yönetim kadrosu ile müşteri taleplerini en iyi şekilde analiz ederek, doğru çözümler sunmak amacı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Genç girişimciler Ali Güngör ve Ömercan Güngör yaptıkları açıklamada:” Kısa süre önce faaliyete geçirdiğimiz firmamızın kısa sürede sektörde adından söz ettirmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Firmamız verdiği hizmetin her aşamasında, müşterisinin yanında olmayı temel hizmet prensibi olarak benimsemiştir. Öncelikli hedefimiz; kalite, güven, sürat ilkemizden yola çıkarak ilgili mevzuat hükümleri ve mesleki prensiplerimiz doğrultusunda yatırımcı ve sanayici siz değerli firma sahiplerini hazır beton sektörü ile ilgili en son gelişmeler değişiklik ve yenilikleri de göz önüne alarak gereken verimi en iyi biçim de sağlamaktadır. Kalite ve güvene önem veren bir kurum olarak, sektörün gereksinimleri doğrultusunda ortaya çıkan standartlara uymak ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.”dedi.

Alsancak Hazır Beton hakkında www.myaalsancakbeton.com sayfasından detaylı bilgi alabileceğiniz gibi güncel paylaşımların yer aldığı İnstagram @alsancakbeton ve Facebook @ Mya Alsancak Beton Hatay sayfalarını da takip edebilirsiniz.

Hasanlı Mahallesi Hasanlı 2 Sokak No : 8 adresinde faaliyet gösteren Alsancak Hazır Betonun iletişim numarası 0 539 674 51 86

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.