AKCİĞER NAKLİ BEKLEYEN MUSTAFA’YA ‘SES’ OLALIM!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan Sanatoryum Araştırma Hastanesi’nde akciğer yetmezliğinden dolayı entübe edilen Mustafa Türksever adlı gencin yakınları hala uygun akciğer nakli bekliyor.

Ömrünün baharında henüz 32 yaşında olan Türksever, 4 yıllık evli. Aslen Hataylı olan gencimizin ailesi, bir umutla gelecek güzel haberleri beklerken, geçen zamanın evlatlarının aleyhine işlediğini belirtiyorlar. Türk halkının bu konulardaki hassasiyetini bildikleri için de tekrar tekrar seslerini duyurmak istiyorlar.

B Rh+ kan grubuna sahip olan kişilerin yakınlarından gelecek umut ışığıyla bir gencin hayatına devam etmesini sağlayacaklarının altını çizen Türksever ailesi “Geçen her dakika evladımızın elimizden kayıp gitmesine neden oluyor. Türk halkımız daha önce de örneklerini defalarca gördüğümüz şekilde bir olup Mustafa’mızın hayata tutunmasını sağlayacaktır. Bizler buna inanıyoruz ve gelecek güzel bir haber bekliyoruz. Bunun için B Rh+ kan grubu olan beyin ölümü gerçekleşen kişilerin yakınları başka birinin hayatını değiştirebilir. Tüm Türkiye’den destek bekliyoruz. Her geçen dakika evladımızın aleyhine işliyor. Bizler sadece duyarlı halkımızdan gelecek bir umut ışığıyla ayakta kalabiliyoruz. Zamanımız daralıyor.

Lütfen bizlere ulaşın ve gencecik evladımızın yaşama tutunmasını sağlayın” dediler.

İletişim numarası:

Eşi: 05465787377

Kardeşi: 05530101386

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.