BURSA TARIM FUARI’NDA VEPEMİR RÜZGARI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan VEPEMİR , Tüyap tarım fuarlarının güçlü halkalarından biri olan; BURTARIM Bursa 20. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 15. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarında ziyaretçi akınına uğradı.

EMİRSAN’IN yılları aşmış birikiminin gücünü de önüne katarak ilerleyen VEPEMİR’in Tarım, Hayvancılık Makine ve Ekipmanları ziyaretçilerden tam not aldı.

Görmüş oldukları ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden VEPEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Emir yaptığı açıklamasında:” Müşterilerine güvenilir ve kaliteli ürünler sunmak, ileri teknolojilerin kullanıldığı araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizle yeni ve katma değeri yüksek ürünleri üretebilmek adına hız kesmeden çalışan VEPEMİR olarak yurtiçi ve yurtdışında katılım gösterdiğimiz fuarlarda yoğun ilgi görmenin heyecanını yaşıyoruz. Ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip tarım ve hayvancılık sektöründe üretim yapan fuar katılımcısı firmaların pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçimizi yeni teknolojiler ile buluşturarak verimliliklerini arttırmak ve nihayet ülkemiz ihracatının artmasına katkı sağlayan Bursa 20.Uluslararası Tarım Fuarında tüm ekipmanlarımız ile VEPEMİR’i en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşadık. Ziyaretleri ile stantımızı onurlandıran değerli ziyaretçilerimize ve Tarım Fuarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Çağımızın gereksinimi olan teknolojik yeniliklerle ve modern bir alt yapı ile ihtiyaç duyulan düzeyde satış yapabilmenin mümkün olacağı bilincindedir diyen VEPEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Emir ürünlerinin ve faaliyetlerinin www.vepemir.com.tr sayfalarından güncel olarak takip edilebileceğini söyledi.

 

VEPEMİR destek hattı 0 532 599 97 78

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.