HATSU EKİPLERİNDEN AVSUYU’DA SONDAJ, ARSUZ’DA İÇME SUYU HAT DÖŞEMESİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler hizmetlerine devam ediyor.

Genel Müdür Muhammed İkbal Polat döneminde kaynaklarını en verimli şekilde değerlendirmeye devam eden “Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam” ilkesiyle altyapı yatırımlarına her hafta yenisini ekleyen HATSU’nun hizmet ağı Hatay genelinde sürüyor.

HATSU Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ederken halkın memnuniyetini üst düzeyde tutuyor.

Gece gündüz demeden 7/24 çalışma esasıyla depremin yol açtığı tahribatı gidermek için sürekli sahada olan ekipler; Antakya’ya bağlı Avsuyu Mahallesi’nin su iletimini güçlendirmek için yeni sondaj kuyusu açtı. Saniyede 8 litre su verimliliğine sahip olan kuyu, hijyen ve bağlantı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Avsuyu mahallesine iletilecek.

Bunun yanında Arsuz Karahüseyinli Mahallesinde artan nüfus dolayısıyla yetersiz olan içme suyu problemini de ortadan kaldırmak için çalışma başlatan ekipler, 2000 metre içme suyu hat döşemesi yapıyor. Çalışma tamamlandıktan sonra Karahüseyinli Mahallesi’nde içme suyu problemi de ortadan kalkmış olacak.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.