SUBAŞI EMEK KERMESİNE YOĞUN KATILIM

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketinin en büyük yıkımı yaşattığı yerlerden biri olan Defne’de depremzedeler arası kaynaşma, moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen ve her geçen gün daha da artan bir katılım ile gerçekleşen Subaşı Emek Kermesinin dokuzuncusu gerçekleşti.

Gastronomiden el sanatlarına,takı tasarıma varıncaya kadar bir çok standın yer aldığı Subaşı Emek Kermesi ürün yelpazesinin yanı sıra ziyaretçi sayısı ile etkinliğin amacına ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gönüllü isimlerin bir araya geldiği platform tarafından organize edilen Subaşı Emek Kermesi Cuma günleri 18:00 ile 22:00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Dolu dolu bir etkinliği daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Subaşı Emek Kermesi yöneticileri yaptıkları açıklamada; “Yaşanan zor günler arasında herkesin özlem giderdiği, sohbet edip güldüğü, yemeğini tatlısını yediği, alış verişini yapıp, kahvesini, çayını veya soğuk meşrubatını içtiği enerji ve huzur dolu müthiş bir atmosferi yaşamak hepimiz için büyük bir mutluluk. Depremzede bölge halkımızın kendi imkanları ile yaptıkları yöresel yemekler, el sanatları ürünlerinin yanı sıra sebze,meyve ve bilumum ürünün yer aldığı kermesimizde hem stant açan hemde ziyaretçi olarak gelen hemşerilerimizin yüzlerinde oluşan mutlu ifade ne denli başarılı bir organizasyona imza attığımızı gösteriyor bize. Bu anlamda bizler günden güne katılımın arttığı bu kermes için çabalarımızı harcamaya devam edeceğiz.Herkesi Cuma günleri bu güzel atmosferi yaşamaya davet ediyoruz” dediler.

Subaşı Emek Kermesi ziyaretçilerinden Psikolog Doğan Kuş yaptığı açıklamada; “Organizasyon gönüllüsü arkadaşlarımın daveti üzerine geldiğim kermes bölgede güzel işler de oluyor dedirtti bana. Tüm stantları gezerek ürünleri inceleme şansım oldu. Emekçi insanlarımız ile yaptığım sohbette onlarında ne denli mutlu olduklarını gözlemledim. Bir kermes havası değil de sanki bu arkadaşlarımızın evlerine konuk olmuşum gibi çok içten ve samimi diyaloglar yaşadım. Demekki böyle bir ortama ihtiyaç varmış. Bu anlamda tamamı gönüllülerden oluşan organizasyon yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.