MERSİN’DE TEKNE TURU YAPACAK HATAYLILARA %50 İNDİRİM

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz tatilinin olmazsa olmazı Tekne turları konusunda Taşucu yat limanında 2016 yılından bugüne özel yat turu ve balık avı turu kusursuz bir biçimde faaliyet gösteren Gökhan Kaptan Yatçılık, yoğun çalışma tempoları arasında Hatay’dan gelecek olan herkese uygulayacakları %50 indirim ile dikkatleri üzerinde topladı.

Sekiz saatlik periyodlar halinde düzenlenen turların yanı sıra gelen talepler doğrultusunda Cuma’dan Pazar’a üç günlük turlara imza atan Gökhan Kaptan Yatçılık, 365 gün 7/24 Yemekli iş toplantıları, Evlilik yıldönümü, Evlenme teklifi, Düğün organizasyonu, Koylarda yüzme, gezme ve Yunus balıklarını izleme turları ile müşterilerinin takdirini toplayan bir işletme olarak çıkıyor karşımıza. Gökhan Kaptan Yatçılık aynı zamanda balık avı turları ile de balık tutkunlarının tercihi durumunda.

Müşterilerine sundukları kusursuz hizmet ile bölgede en çok tercih edilen tekne konumunda olmaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Gökhan Kaptan Yatçılık İşletmecilerinden ve aynı zamanda teknenin kaptanı Hamza Oğur açıklamasında; “Gökhan Kaptan Yatçılık olarak turlarımıza ve organizasyonlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sekiz saatlik periyodlar ile düzenlediğimiz turlarımızda Koylarda yüzme, gezme ve Yunus balıklarını izleme imkanlarımızın yanı sıra Yemekli iş toplantıları, Evlilik yıldönümü ,Evlenme teklifi ve Düğün organizasyonlarına da ev sahipliği yapmaktayız. Misafirlerimize yüzer tepsilerde sunduğumuz meyve ikramlarımız herkesin büyük beğenisini kazanmaktadır. Aynı zamanda talepler doğrultusunda düzenlediğimiz balık tutkunlarımıza bölgemiz tatilcileri ve yerel halkımız yoğun ilgi göstermektedir.” dedi.

Hatay’dan Gelen Herkese % 50 İndirim

2008 yılından bu yana denizcilik sektöründe yer alan Usta Gemici Belgeli Hamza Kaptan açıklamasının devamında; “Bildiğiniz gibi 11 ilimizi etkileyen asrın felaketini yaşadık. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum. Bu felaketin en ağır biçimde yaşandığı Hatay benim için her daim özel bir yere sahiptir. Mersin’den çocuk yaşlarda gittiğim Hatay’da yatılı olarak Ortaöğretim eğitimimi aldığım ve gençliğimin burada geçmesinden dolayı Hatay benim ikinci memleketimdir. Yaşanan felaket sonrası büyük üzüntü yaşadık. Hatay’dan gelen depremzedelere hepimiz kapılarımızı açtık. Rabbim bir daha böyle acılar hiç kimseye yaşatmasın.

Bir nebze moral motivasyon olması amacı ile Hatay’lı hemşehrilerim için tekne turlarında %50 indirim uygulaması başlattık. Gelenler olduğunda onları en iyi biçimde ağırlamak adına çalışma arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapma gayretinde olacağız.

Bizim verdiğimiz hizmetin en büyük göstergesi müşterilerimizin memnuniyetidir.Her yıl gelen abone müşterilerimiz olduğu gibi Google’de işletmemiz adına yapılan güzel yorumlar hizmetimizin kalitesini gözler önüne sermektedir.Hal böyle olunca da internet aramalarında ilk sırada biz çıkmaktayız. Tercihleri ve yorumları ile bizleri bölgede en güzel konuma getiren kıymetli müşterilerimize ve özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan kıymetli personellerimize teşekkür ediyor herkesi teknemize bekliyoruz.”dedi.

Gökhan Kaptan Yatçılık rezervasyon telefonu : 0505 530 05 94

 

 

 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.