HATOKDER YÖNETİMİNE, MÜDÜR YILDIRIM’DAN DESTEK SÖZÜ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi sonrası faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Yönetimi önümüzdeki günlerde başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında: “HATOKDER yönetimi olarak Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürümüz Süleyman Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl müdürümüzle deprem felaketi sonrasında Hatay genelinde hasar alan ve tekrar faaliyete geçecek olan kurumlarımızla ilgili izlenecek prosedürleri istişare ettik. Müdürümüz; çocuklarımızın ikinci yuvası konumunda sayılan kurumlarımızın tekrar faaliyete geçebilmesi, sektörümüzün tekrar canlanabilmesi ile ilgili, bakanlık ve müdürlük nezdinde yapılabilecek, iş ve işlemlerde her türlü desteklerle yanımızda olduklarını ifade etmişlerdir.

İl Müdürümüz Süleyman Yıldırım ve İl Müdür yardımcımız Sebahattin Büyüktelli’ye ayırdıkları zaman ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.