İZZETTİN YILMAZ “BU SÜREÇTE BELEN HALKINA DESTEĞİMİ EKSİK ETMEYECEĞİM”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen’de devam eden orman yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Gönlümüz yangınla harap olan ormanlarımız için buruk bir hüzünle dolu. Bugünlerde tüm Antakya’nın, tüm bölgenin yüreği yangın bölgesinde atmaktadır. Bu felaketi yaşayan sizlerin acısını ve endişesini derinden paylaşıyoruz.

Bu zorlu süreçte bir araya gelmek, dayanışma içinde olmak önemlidir. Hepimiz, yanan ormanlarımızın yeniden yeşermesi ve doğanın canlandığı günlere kavuşması için el ele vermeliyiz.

Ben, Antakya Belediye Başkanı olarak, bu zorlu süreçte yanınızda olduğumu ve desteğimi eksik etmeyeceğimi belirtmek istiyorum. Siz değerli ilçe sakinlerinin acısını ve sıkıntısını anlıyor, her türlü imkanı seferber ederek çözüm bulmak için çalışacağımı bilmenizi istiyorum.

Birlikte, ayağa kalkacağız ve yangın sonrası yeniden ağaçlandırma sürecine başlayacağız.

Unutmayalım ki, Belen güçlü bir ilçedir. Bir araya gelerek, umut dolu yarınlar inşa edeceğimize inanıyorum. Siz değerli ilçe sakinlerinin yanında olduğumu bir kez daha vurgulamak isterim. Bu zorlu süreçte, sizinle birlikte hareket etmek, geleceğe umutla bakmak en büyük arzumdur.

Geçmiş olsun Belen, sizin yanınızdayız ve desteğimiz her daim sizinledir.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.