HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI YOLU REYHANLI BELEDİYESİ SAHİPLENDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, Reyhanlı ilçesine bağlı Atatürk Caddesi’nde yaptığı 3 km’lik yolun 2.8 km’sinde parke söküm ve beton asfalt çalışması tamamlanmıştı. Kalan 200 mt kısmı için ise Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sahaya gelmek istediğinde, Reyhanlı Belediyesi tarafından bölgeye alınmadığı ifade edildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi :

“Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Reyhanlı ilçemizde Atatürk Caddesi’nde başlatmış olduğumuz 3 km’lik yolun 2.8 km’lik kısmında parke söküm, zemin hazırlığı ve altyapısını tamamlayarak beton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Belirtilen yolla ilgili çalışmalarımızın duyurusunu görsellerle birlikte 23 Mart tarihinde sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık.

Teknik sıkıntılardan kaynaklı olarak kalan yol çalışmalarımıza ara vermemizin ardından çalışmalarımızı tamamlamak üzere bölgeye giden ekiplerimiz Reyhanlı Belediyesi tarafından bölgeye alınmayarak hizmetlerimize engel olunmuştur.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı %95’i tamamlanmış ve yapımına devam eden yolun sadece 200 metrelik kısmı için Reyhanlı Belediyesi afiş asarak Hatay ve Reyhanlı halkını yanıltmak istemektedir. Kamuoyuna Duyurulur.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.