BAŞKAN YILMAZ “ANTAKYA ESKİ KİMLİĞİNİ KAZANANA DEK DURMAK YOK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’yi ikinci yüzyılda hizmetlere kavuşturma prensibini benimseyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gönül belediyeciliği sloganı çerçevesinde şehir genelinde asli hizmetleri ara vermeden sürdürüyor. Türkiye Yüzyılına yakışır bir Antakya inşa etmek, acıların gölgesinde hep birlikte yeniden ayağa kalkmak için sahada çalışmalarını sürdüren Başkan Yılmaz ve ekibi, Antakya’yı eski kimliğine kavuşturmak için canla başla çalışıyor.

DEVLETİMİZ MİLLETİNİN YANINDA

Deprem felaketinin hemen ardından devletin tüm birimlerini Antakya başta olmak üzere Hatay’a ve tüm deprem bölgesine seferber eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam desteği ile çalışmaları aralıksız sürdüren Antakya Belediyesi personelleri çalışmaları dolayısıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.

ANTAKYA ESKİ KİMLİĞİNİ KAZANANA DEK DURMAK YOK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çalışmaların Antakya’yı eski kimliğine kavuşturana dek durmayacağını belirtti. Başkan Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Mobsan (Mobilyacılar Sanayi Sitesi) yolunda yürüttüğümüz asfalt çalışmalarını tamamladık. Antakya’mızı yeniden inşa etmek için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Şehrimizin dört bir köşesinde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Antakya’yı yeniden yaşanabilir bir kent haline getirmek için gayretle çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılına yakışır bir Antakya inşa etmek, acılarımızın gölgesinde hep birlikte yeniden ayağa kalkmak için sahadayız. Devletimiz milletinin yanında. Antakya’mızı yeniden inşa edeceğiz. O güne dek hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcu. Gece gündüz demeden sahadayız. Antakya’mızı binlerce yıldan bu yana oluşan kimliğine kavuşturana dek durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.