BELEDİYE İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI NİHAT YURDAKUL’DAN HATAY ZİYARETİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, 6 Şubat’ta meydana gelen ve on binlerce insanın hayatını kaybettiği, depremlerin en çok etkilediği şehirlerden olan Hatay’daydı. 

Genel Başkan Yurdakul, ilk olarak, depremin yaralarını sarmak için Hatay halkına hizmete devam eden Hatay Belediye İş Sendikası üyelerini ziyaret etti.

Genel Başkan Yurdakul, üyelerle sohbeti sırasında şunları söyledi: “Depremi bire bir yaşadınız, ailelerinizden iş arkadaşlarınızdan kaybettikleriniz oldu. Sizler bu büyük afetin ardından Hatay halkına hizmete durmaksızın devam ediyorsunuz. Alın terinize, emeğinize sağlık. Depremler hepimizi çok derinden etkiledi. Adeta dizlerimizin bağı çözüldü. Aralarında üyelerimizin de olduğu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, başımız sağolsun”.

Yurdakul, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a da ziyarette bulunarak bir kez daha baş sağlığı dileklerini iletti.

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Yurdakul’un Hatay ziyaretine, Hatay Belediye İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Özkan, Örgütlenme Genel Sekreteri İsmail Duman, TİS Genel Sekreteri Güney Demirdaş ile Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp, Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar ve Mersin 1 Nolu Şube Başkanı Nail Kaya da katıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.