HATAYSPOR, KÖTÜ GİDİŞE TRABZONSPOR KARŞISINDA ‘DUR’ DEDİ : 2-1

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 21. haftasında Hatayspor sahasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti.

5 maçtır kazanamayan ve ateş hattına gerileyen Bordo Beyazlılar ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmayı kazanarak kötü gidişi durdurdu.

Maçın 9. dakikasında Trabzonspor, Bardhi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bordo Mavililer’in Yunan futbolcusu Bakasetas, rakip ceza sahası içine doğru pas attı. Ceza sahası içine doğru hareketlenen Makedon futbolcu kafayla topu aşırtarak takımını öne geçirdi.

Karşılaşmanın 16. dakikasında Hatayspor genç golcüsü Bertuğ Yıldırım ile golü buldu ve skora denge geldi. Golden sonra Trabzonsporlu futbolcuların maçın hakemi Zorbay Küçük’e yoğun serzenişi oldu. VAR’daki hakemler golün izlenmesi tavsiyesinde bulundular. Pozisyonu izleyen hakem Zorbay Küçük golden önce faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

 

HATAYSPOR 2 DAKİKADA 2 GOL BİRDEN BULDU

Hatayspor 48. dakikasında El Kaabi’nin golüyle skora dengeyi getirdi. Savunma arkasına atılan topu Ayoub El Kaabi çok iyi kontrol etti. İki rakibini ekarte edip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Tecrübeli futbolcu skorda dengeyi sağlamayı başardı. 1-1

YERLİ HAALAND SAHNEDE

Bu golden 2 dakika sonra bu kez de sahneye Volkan Demirel’in Haaland olarak lanse ettiği Bertuğ Yıldırım çıktı. Sağdan ceza sahasına gönderilen topa Bertuğ Yıldırım harika yükseldi. Uzak köşeye doğru çok klas bir kafa vuruşu yaptı. Uğurcan uzansa da gole engel olamadı. Bu skorla Hatayspor 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Hatayspor sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 20’ye yükseltti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.