HBB FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN KIRIKHAN’A 8 KM BETON ASFALT

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kırıkhan ilçesinde, 2022 yılının ilk 8 ayında 30.000 ton asfalt kullanarak 8 kilometre beton asfalt serimi ve çeşitli yollarda 19 kilometre sathi kaplaması yaptı.

Fen işleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “İlçe belediyesi sorumluluğunda olup da yapılmayan, Büyükşehir belediyesi olarak üstlendiğimiz Bahçelievler Mahallesi Muhsin Yazıcoğlu Caddesi ile Kırıkhan Sanayi bölgesinde de onarım çalışmalarını gerçekleştirdik.

Kırıkhan’da altyapısı tamamlanan Mimar Sinan Mahallesi İnönü ile İsmail Turan bulvarları arasında asfalt yama çalışmalarını tamamladık.

Yine sorumluluğu ilçe belediyesinde olan Gazi Mahallesi Tayfur Sökmen Caddesi’nin (Hassa Caddesi) altyapısını 7 Eylül günü bitirdik. Hassa Caddesi beton asfalt çalışmasının da 9 Eylül’de planlandığı açıklanmışken, Kırıkhan belediyesi tarafından caddede yama işlemi yapılmıştır.

 

Büyükşehir ailesi olarak tüm ilçelerimizde hemşehrilerimizin refahı için çalışarak hizmetlerimize devam ettiğimizi bir kez daha vurguluyoruz” denildi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.