MHP’Lİ FATMA KAYA SU KESİNTİLERİNE ÇÖZÜM İSTEDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İskenderun ilçesine bağlı Bekbele Mahallesi’nde yaşanan su kesintilerine çözüm bulunması çağrısında bulundu.

Başkan Kaya yaptığı açıklamada, mahallede son aylarda sık sık yaşanan su kesintilerinin ciddi bir sorun haline geldiğini belirterek Bekbele Mahallesi’nde uzun yıllardır su kesintisi yaşanmadığını da hatırlatarak “Bugüne kadar burada hiç susuzluk çekilmedi. Büyüdüğüm, her karış toprağını tanıdığım muhteşem şehrin, ilkokul çağlarında yerleştiğimiz, sakin deniz ve dağ manzarası, havası ve yayladan gelen suyu ile ünlü Bekbele mahallesi. Yaşadığımız deprem zamanı bile bir kere suyu kesilmeyen, çeşmelerden gürül gürül su akan ve depremde bir parke taşının yerinden oynamadığı, deprem sonrası nüfusunun en az 20 katı insanı barındıran bu şirin mahallede, şimdi ne hikmetse aylardır su sıkıntısı yaşanıyor” diye konuştu.

Su sorunlarının deprem sonrası şebeke değişikliği ile başladığını ve bu değişikliklerin doğru ve gerekli olduğunu vurgulayan Başkan Kaya Ancak, yapılan hizmet sırasında halkın mağdur edilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek “Hizmet yapılırken milletimize zulmediliyorsa burada sıkıntı var. Su gibi yaşamak için en elzem ihtiyaç yok. Günlerce gelmeyen su yüzünden hemşerilerimiz lavabo ihtiyacı için petrollere gidiyor. Sıkıntı bu kadar büyük,” dedi.

Fatma Kaya, Cumhur İttifakı olarak seçimlerde büyük mücadele verdiklerini ve şimdi de milletin yanında olduklarını belirterek, “Biz ülkücüler kendimize bile muhalefet yapacak kudrete sahibiz. Bu sorunlar sadece bir mahallemizde değil, bütün mahallemizde yaşanıyor. Şehrimizin sıcağı da malumunuz. Başta HATSU yetkilileri olmak üzere, mahalle muhtarları ve sorumluları göreve davet ediyorum,” şeklinde konuştu.

Su kesintilerinin çözülmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini isteyen Kaya, bölge halkının mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.