UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 4 TUTUKLAMA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyuşturucu madde imal edenlere yönelik Hatay dahil 20 ilde düzenlenen “Narkoçelik-22” operasyonlarında yakalanan 157 şüpheliden 56’sı tutuklandı. Hatay’da İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan operasyonda; 393 bin 720 adet uyuşturucu hap, 2 kg metamfetamin, 600 gr esrar ele geçirildi. Yakalanan 4 zehir tacirinin, 4’ü de tutuklandı.

İçişleri Bakanı Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıklarınca, 282 ekip ve 846 Jandarma personelinin katılımıyla 20 ilde düzenlenen “Narkoçelik-22” operasyonlarında 663 kilogram uyuşturucu madde, 3 milyon 400 bin kök kenevir ve skunk ile 436 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini ifade etti. Bakan Yerlikaya, yakalanan 157 şüpheliden 56’sının çıkarıldıkları hakimliklerce tutuklandığını, 43’ü hakkında adli kontrol kararı verildiğini aktardı.

Bakan Yerlikaya, operasyonların kararlılıkla süreceğini belirtirken, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.