KONTEYNER KENTLERDE ELEKTRİK VE SU İSYANI!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da depremzedenin çilesi bitmiyor. Depremin üzerinden 16 ay geçti. Buna karşın depremzedelerin yaşadıkları Konteyner Kentlerde sorunlar bir türlü giderilemiyor.

Antakya’da bulunan Küçükdalyan 2 (Aselsan 1) Konteyener Kentte yaşanan elektrik ve su kesintileri, buralarda yaşayan vatandaşları canından bezdirdi. Çoğunluğunu memurların oluşturduğu Konteyner kentte yaşayan vatandaşlar aylardır elektrik ve su sorunu yaşadıklarını, bu nedenle günlük ihtiyaçlarında aksamalar olduğunu, özellikle yazın bu sıcak günlerinde suyun kesik olmasının yaşam standartlarını ekstra zorlaştırmasından dolayı adeta isyan ettiler.

BİZ BU ÜLKENİN VATANDAŞLARI DEĞİL MİYİZ?

Asgari düzeyde insanca yaşam şartları için mücadele ettiklerini söyleyen bir vatandaş “Yazın bu bunaltıcı sıcaklarında Antakya’daki toz ve sinek sorununun yanısıra su sorunu bizi canımızdan bezdirdi. 1.5 ve 5 litrelik suları her türlü ihtiyaçlarımız için kullanıyoruz. Hayatta kaldığımız için resmen cezalandırılıyoruz. Artık bir şeyleri tekrar etmekten bıktık ve yorulduk. Biz bu ülkenin vatandaşları değil miyiz? Enerjisa yetkililerini aradığımızda bize net bir bilgi veremiyorlar. HATSU’yu aradığımızda ise sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını belirtiyorlar. Bizler ne yapacağımızı şaşırdık. AFAD’ın ve sayın Valimizin bu konuya el atmalarını ve sorunumuzun kalıcı olarak giderilmesini istiyoruz” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.