MAİSON GALİ HOTEL HİZMETE GİRDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremini en ağır biçimde yaşayan şehrimizin ayakta kalmayı başarabilen işletmelerinden olan Maison Gali Hotel yeniden hizmete başladı.Dünyanın aydınlatılmış ilk caddesi olan Kurtuluş caddesinin başlangıç noktasında yer alan Maison Gali Hotel, 18 oda ve 42 kişi kapasitesi ile müşterilerine yöresel Hatay kahvaltısı sunan Maison Gali Hotel içerisinde 1 adet toplantı salonu ve 1 adet roof (çatı, teras) barındırıyor.

Bölgemizin başarılı iş insanları arasında yer alan Nebil Gali tarafından şehrimize kazandırılan Maison Gali Hotel Antakya’nın tarihi dokusuna uygun olarak özenle hazırlanan dekorasyonuyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

Maison Gali Hotel, güler yüzlü çalışma ekibiyle, Şehrin kalbinde rafine bir mekan… Büyük emek harcanarak oluşturulmuş şehre değer katacak ve standartları yeniden belirleyecek bir yatırım…En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş harika bir Hotel olarak çıkıyor karşımıza.

Şehrimize gelen konukları müşteri memnuniyeti prensibinden asla taviz vermeyerek ağırlayan Maison Gali Hotel,Aynı zamanda 6 Şubat depremi öncesi bir çok önemli programa toplantı salonunda ev sahipliği de yaptı.

Yeniden hizmette olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Maison Gali Hotel İşletmecisi Nebil Gali açıklamasında:” Büyük emeklerle hizmete sunduğumuz otelimiz depremden sonra yeniden hizmete girmiştir. Aynı hizmet anlayışıyla, bulunduğu bölge olan Kurtuluş caddesinin başlangıç noktasında deprem etkilerini silmek için bir ışık olmak için tekrar yola çıktık. Desteğiniz, eleştiriniz bu yolu daha sağlıklı biçimde yürümemiz için yol gösterici olacaktır.”dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi,8 Akıncılar Sokak No:2’ adresinde faaliyet gösteren Maison Gali Hotel iletişim numaraları 0 546 212 58 56 – 0 326 212 56 56 – 0 326 212 58 58

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.