KONTEYNER KENTTE KORKUTAN YANGIN!!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremzede vatandaşların geçici konaklama alanındaki Arkas Konteyner Kentte, yaşam konteynerinde çıkan yangın korku ve heyecanlı anlar yaşattı.

Edinilen bilgilere göre, bir yaşam konteynerinden çıkan duman çevredekileri harekete geçirdi. Yangın esnasında içeride bulunan engelli babanın, konteynerden çıkan dumanı fark eden çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarılarak kurtarıldığı öğrenildi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu sırada vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparak kovalarla su taşıdı ve yangının büyümesini önledi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarıyla yangını tamamen söndürdü.

Yangında can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı olurken, çocuğun çakmakla oynaması sonucu yangının çıktığı iddia edilirken, çıkış nedeni ve hasar tespiti için incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, yangın konusunda dikkatli olunması ve çocukların çakmak, kibrit gibi tehlikeli nesnelerden uzak tutulması konusunda uyarılarda bulundu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.